söndag 4 juli 2010

Varma dagar!

Det är numera varma dagar som råder i Skånelann - jag försöker att låta bli att klaga. Jag älskar inte tropisk värme direkt, och solens starka strålar är farliga för en rödtopp. Men detta året är jag förberedd!

Först och främst smörjer jag in mej med brun-utan-sol (något somjag tidigare bara tyckt varit dumt) sedan när det har torkat så på med ordentlig solskyddsfaktor. Jag njuter så gott jag kan, men de närmaste dagarna kommer bli olidliga då man har fått påhälsning av Lady Red igen. Yes liksom, och på onsdag ska jag sitta i en buss i tre timmar, YES liksom. *Ber till jourhavande gud att de har AC*

Nåväl, just nu är det mitt i natten och jag bakar ett valnötsbröd med endast 1,5 kolh. per skiva!Hoppas bara att det blir bra också! Anledningen till att jag gör det mitt i natten är just dags-hettan. Det går bara inte att stå vid spisen/ugnen i denna värmebölja. (Vänta bara, snart kommer regnet)

Hade ju tänkt att vara duktig och länka till detta recept men tamejattn att jag inte minns vart jag fann det....får återkomma om det!

Just det, vart ju min väg och mät-dag idag.

Vill ni verkligen veta?

Ja okej;

Midja; 110 cm
Våg ; 78 kg

=
+ 1,5 cm /1 kg

Men jag vet ju själv, har varit någon liten macka, och glass, speciellt glass. Försöker dock uundvika glasstypen med kex men vad hjälper det mot allt sockret som finns I GLASSEN???

Fråga; Vad ska man svalka sig med som LCHF;are?

1 kommentar:

Ellen - ellastankar.blogg.se sa...

Grädde med hallon (eller andra bär) som man ställer in i frysen en stund? Har inte testat själv men sett andra som skrivit om det.