torsdag 20 maj 2010

Äta,äta,äta.....Jag har lyckats komma över det största läsk-begäret, men när jag var i affären tidigare idag så var jag nära å att ta en burkläsk ist för vatten, men hejdade mej. Jag verkar ha kommit över den mesta tröttheten nu och känner mej mycket piggare. Problemet är att jag tycker inte att vatten är lika gott som läsk, det går liksom inte att jämnföra. speciellt jobbigt är det när det är tv-dags, i tisdags tog jag två champagne-glas med Sprite Zero, dock har jag svårt för den läsken då jag blir torr i halsen efteråt. Näe Pepsi Max ska de va.


Dagens middag, vitlöksstekt kycklingfile med gräddig vitlöks-sås och riven blomkål och broccoli som fått koka upp. Det blev nästan som ris. Åh vad det var gott!


Såhääär ser min LCHF-glass ut. Blåbär och jordgubb. Blåbär var godast men tror det beror på hur bären smakar. Det bästa är att den knappt påverkar blodsockret alls! :)


Det var så härligt underbar solnedgång ikväll, tog en liten tur.Just det, igår gjorde jag Oopsies, de var gott, lite svampig konsistens (alltså typ tvättsvamp). Jag gjorde naturella så smaken var ju inte mycket att hurra för, typ mild äggsmak. Men man kan blanda i vad man nu vill att det ska smaka, man kan säkert göra muffinsliknande Oopsies också. Imorgon ska jag göra pizza på det.Jag är verkligen inte den första människan som testar allt detta och säkerligen inte den sista heller.
Hittade en helt underbart inspirerande blogg igår. En stark och härlig tjej det där! Varning för hungerkänslor om ni tittar på hennes bilder!

Tror jag ska göra som hon, att mäta lår, höfter midja och bröst, fast det räcker att man gör det en gång månaden typ. Jag vill verkligen inte bli en sån som är bestatt av vikten. Usch.

Idag njöt jag förresten av några bitar riktigt mörk choklad (Cloettas Center, mörk)
Syrran räknade ut att två bitar är ungefär som ett glas mjölk, och mörk choklad äter man inte så mycket av.

Imorgon om det är fint väder ska jag nog cykla till bjuv igen, måste ha blodstickor, det är lite kriiiiiis! Hmm...kanske ta det på förmiddagen.


Inga kommentarer: