söndag 23 oktober 2011

HbA1c

För två veckor sedan var jag iväg och tog mitt sedvanliga hbA1c-prov, veckan därpå skulle jag träffa min läkare och de må ni tro, han var riktigt glad.

Det är ca tio månader sedan vi sågs sist, och han kunde lugnt meddela att mitt värde hade sjunkit drastiskt...jodå från 79 till 58 (EDIT ; det var fr 74 till 59)  (har jag för mig det var, pappret har jag inte just nu)

Detta motsvarar då på den gamla skalan; 8.6 ->6.6, det låter kanske inte så mycket men det har stor betydelse kan jag lova. men det ska ner lite till för att vara perfekt.

Men det är en bra start, jag har aldrig under hela min diabetes-tid haft så bra värden som nu så det hjälper inet vad ni gnällspikar därute än säger, jag kommer att fortsätta med LCHF så länge som det fungerar för mig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

yeeeeeeeeeehhhhhhhhhh. go girl!!!
/big sis

Anonym sa...

kul att se att det fungerar! Min man som är diabetiker har minskat sina måltidsdoser från 9 till 3-4 enheter...vi har kört i 3 veckor och ser redan ett jättresultat..det ska bli kul att se hba1c resultatet sen.. hur länge har du ätit lchf....jätteintresserad att höra lite mer hur det fungerar för dig... har även en dotter på 22 år som haft diabetes i 18 år drygt,..äter också den kosten och bär insulinpump...hoppas få läsa mer om dig i bloggen och lycka till..carolaalmqvist@hotmail.com om du har lust att mejla

Nussa sa...

Bra jobbat, fint värde!!