lördag 20 februari 2016

Goda bullar /Tasty Buns

Längesedan jag skrev här men måste bara skriva in detta recepte på dessa URGODA bullar som jag hittade på Facebook.

1,5 dl mandelmjöl
1 dl Creme Fraiche
2 ägg
2 msk smält smör (jag tog rumsvarmt)
2 msk Psyllium Husk / Fiberhusk
2 msk sesamfrön
1 tsk bakpulver

Rör ihop torrvarorna rör sedan i resten, smeten blir ganska lös först,
låt den svälla tills den är formbar, gör 4 bullar, grädda 15-20 min i 200 grader
enligt kostbevakningen 12 g kolhydrater i hela satsen.

ENGLISH
Incredible good buns for breakfast. You can add any seasoning you like for bread, like Cardemum or breadmix-seasoning or just Seasalt. You can also add pumpkin och sunflowerseed and Chiaseeds. HOEVER it will affect the amount of carbs.

1.5 cups almond flour
1 cup sour cream
2 eggs
2 tablespoons melted butter (I took the room warm)
2 tablespoons Psyllium Husk / Fiberhusk
2 tablespoons sesame seeds
1 teaspoon baking soda

Stir together dry goods then stir in the rest, the batter will be quite loose at first,
let it swell until it is malleable, making 4 buns, bake 15-20 minutes at 200 degrees
according Diet Guard 12 g carbohydrates throughout the set.


Inga kommentarer: