tag:blogger.com,1999:blog-7538178771153904212.post7742014182728945179..comments2019-07-16T13:08:55.303+02:00Comments on Diabetic Type1: Illamående + födelsedagsfirandeLindahttp://www.blogger.com/profile/06417281440907061309noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7538178771153904212.post-74630765076936921402011-03-27T19:54:43.335+02:002011-03-27T19:54:43.335+02:00Kallas kinarestaurangsyndromet, just därför att så...Kallas kinarestaurangsyndromet, just därför att så många människor blir dåliga av kinamat (mycket glutamat i). Tog lång tid innan jag fattade vad i tex chips och tacoköttfärsen (glutamat i kryddblandningen)som gav mig röda kinder, klåda, ont i magen och migränanfall.....I USA har vissa restauranger utmärkt sig med NO MSG-mat. Håller med, lasagne med aubergine istället är grymt gott, zucciniplattor är också en höjdare!Carithanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7538178771153904212.post-40348687172859990282011-03-27T18:16:03.143+02:002011-03-27T18:16:03.143+02:00aah! gör egen lasange med aubergine som mellanplan...aah! gör egen lasange med aubergine som mellanplan! gryyyymgt gott!<br />(fast det blir nästan moussaka av det då) <br />Skönt att inte hungern slog till vid pastan, så att du slapp få i dig så mycket pasta.. <br /><br />*pepp*Hana_Caenahttps://www.blogger.com/profile/07504233998467593328noreply@blogger.com